Scheidsrechtersvereniging Maastricht e.o.

Over ons

 

 

   

SMO stelt zich ten doel om de belangen van de (voetbal)scheidsrechters in Maastricht en omgeving in de ruimste zin des woords te bevorderen en te behartigen.

                   

                                 

 

 

Gegevens SMO  MAASTRICHT

 

Correspondentieadres : 

secretaris@smomaastricht.nl 

(06-23838467)

Accommodatie:

Stadion de Geusselt te Maastricht

Rabobank:

(t.n.v.  Scheidsrechtersver Mstr ) : IBAN: NL58 RABO 0172 9980 26

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel Limburg: 40203555

Mailadres : secretaris@smomaastricht.nl

Website : www.smomaastricht.nl

Facebook : www.facebook.com/smomaastricht

Twitter:  @smomaastricht

 

Wat hebben wij u te bieden !

 

Training:

U kunt éénmaal per week onder leiding van deskundige oefenmeesters trainen. Deze trainingen zijn afgestemd op scheidsrechters, terwijl het partijtje voetbal niet wordt vergeten. Deze centrale training vindt plaats op donderdagavond van 20.00 uur tot 21:00 uur op het (kunst)grasveld van stadion De Geusselt.  De trainingsperiode loopt vanaf medio augustus tot medio mei.

Spelregels:

Er vindt ieder jaar in de maand december het clubkampioenschap spelregels plaats. Deze avonden zijn niet alleen leerzaam maar ook gezellig. Ons spelregelteam, waar alle leden zich voor kunnen opgeven, doet mee aan diverse spelregelwedstrijden.

Ontspanning:

Onze ontspanningscommissie organiseert diverse gezellige avonden en/of middagen voor onze leden en hun familie. Bijvoorbeeld: bowlingavond, kerstbingo, weekendjes weg enz. Kijk hier voor de agenda  

Sport:

Onze vereniging heeft ook een voetbalelftal. Dit elftal doet mee aan wedstrijden zowel in de zaal als op het veld. Alle leden zijn welkom hieraan deel te nemen.
De organisatie ligt in handen van de sportcommissie.
 

Nieuwsbrief:

Zesmaal per jaar ontvangen onze leden een nieuwsbrief.
In deze nieuwsbrief vindt u niet alleen belangrijke zaken uit de scheidsrechterswereld maar ook amusante verhalen, tips ter voorkoming van blessures, eigen ervaringen van scheidsrechters, bestuursmededelingen en aankondigingen van activiteiten.

Begeleiding:

Onze vereniging heeft een uitgebreid kader van ervaren scheidsrechters en rapporteurs. Deze mensen worden voortdurend ingezet om nieuwe scheidsrechters op weg te helpen bij hun wedstrijden. Ook als u al enige tijd fluit en behoefte denkt te hebben aan extra begeleiding kunt u een beroep doen op deze commissie.
 

MVV:

De voetbalvereniging MVV stelt bij elke thuiswedstrijd 9 kaartjes beschikbaar voor leden van de SMO. Via het bestuur zijn deze kaartjes beschikbaar. Tevens onderhoudt SMO een samenwerkingverband met MVV Maastricht.

 

De accommodatie is gelegen aan de Geusseltweg 11 in Maastricht.. Ook na de trainingen bent u hier van harte welkom. Zie ook www.mvv.nl
 

KNVB :

Neem hierover contact op met het bestuur
Contributie : De contributie is tijdens de laatste algemene jaarvergadering vastgesteld op € 50 per kalenderjaar. Indien betaling in termijnen wenselijk is, kan hiervoor met de penningmeester een regeling worden getroffen.
Verzekering:  Neem hierover contact op met het bestuur
Indien u vragen heeft kunt u zich wenden tot het Bestuur of direct contact opnemen met onze secretaris Max Kok (secretaris@smomaastricht.nl)   tel.nr. 06-23838467.
 
 

Aanmelden als lid !

Klik hier voor het Inschrijfformulier

 

Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, graag ondertekenen en samen met recente pasfoto opsturen naar het secretariaat. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

 

Doorzoek de website

Contact

Scheidsrechtersver. Maastricht e.o. - Wij zijn te bereiken via:
06-23 83 84 67

Last update: 

24-02-2021


Competities beëindigd
Voorlopig geen jaarvergadering
Contributie 2021