Vrienden voor het leven

30-10-2013 19:33

Bremfluiters verslaat SMO met 1-4

Vrienden voor het leven

Je komt soms mensen tegen in je leven waarbij je vrij vlot in de gaten hebt dat je een klik met elkaar hebt. Een klik die zomaar zou kunnen uitgroeien tot een vriendschap voor het leven. Als SMO hebben wij deze klik ervaren met onze collega scheidsrechtersvereniging uit het Belgische Genk. Zij waren vrijdag jl. te gast in Maastricht waar een vriendenwedstrijd geprogrammeerd stond op het hoofdveld van SMO's thuisbasis vv Scharn. Ruim een jaar eerder had SMO al de stoute schoenen aangetrokken en de grenzen overgestapt waar onze Belgische vrienden een uitstekend gastheer bleek te zijn.

Voor vrienden doe je iets terug en dus was SMO er alles aan gelegen om onze gasten in de watten te leggen. Kosten noch moeite werden gespaard en hoofdsponsor Johan Rosier van The Family werd gebombardeerd tot chef kok van de avond. Een avond die te boek stond als officiële seizoensopening van onze vereniging. Na afloop van de wedstrijd -welke eindigde in een 1-4 overwinning voor De Bremfluiters- hield voorzitter René Meijers dan ook een heuse speech in de inmiddels volgelopen kantine. Coach Stefan Bartos hield zijn adem in want hij voelde zijn positie natuurlijk uiterst wankel worden. Een dikke nederlaag op eigen veld is bij veel verenigingen reden tot paniek. René sprak echter met veel enthousiasme de menigte toe en feliciteerde onze buren met de dik verdiende overwinning. Dankzeggingen gingen verder uit naar vv Scharn voor het beschikbaar stellen van de fraaie accommodatie, het feilloze arbitrale trio bestaande uit de goedlachse arbiter Danny van den Heuvel welke kon rekenen op puike assistentie van zijn assistenten Jerôme Vries en Jo Dams. Daarnaast werd ook het kantinepersoneel in het zonnetje gezet waarbij het moeder-dochterduo in het stralende middelpunt kwam te staan. Good old kantineheld Hecker mocht in zijn handen klappen van blijdschap met zoveel charme om zich heen!

Mede dankzij onze sponsoren welke ook nog met naam werden benoemd, werd de officiële seizoensopening een groot succes! Chef keuken Rosier wist een overheerlijke maaltijd te presenteren welke gretig aftrek nam door de aanwezigen. Het was een mooie avond geweest die nog tot in de late uurtjes duurde.

En onze coach? Onze coach blijft op zijn post want vrienden moet je te allen tijde koesteren....

Als het even kan voor het leven!

Klik hier voor de foto's van de officiële seizoensopening 2013/2014!

21.09.13 / MK