Voorbeschouwing EK toto - SMO

12-06-2024 10:30

Het EK voetbal staat voor de deur en inmiddels hebben 27 deelnemers hun voorspellingen op papier gezet. Wij laten ons licht hier eens kort over schijnen. 

Frankrijk is dé grote favoriet voor de eindzege. Maar liefst 13 deelnemers tippen Les Bleus als Europees kampioen. Het Nederlands elftal wordt door slechts drie deelnemers gezien als winnaar, de Rode Duivels, buurland België komt er nog slechter vanaf in de prognoses: niemand verwacht de Belgen als winnaar van het EK. 

Kylian Mbappé is door maar liefst zestien deelnemers ingevuld als topscorer van het toernooi. Bij Oranje werd Memphis Depay het vaakst (16 maal) ingevuld als topscorer. 

Vrijdagavond vindt het openingsduel plaats tussen 'die Mannschaft’ en Schotland. Alle deelnemers voorspellen dat op het einde de Duitsers gewonnen hebben…. De eerste punten zijn dus vrijdagavond te verdienen, de eerste tussenstand volgt aanstaande zaterdag! Wie gaat de winnaar worden van onze EK toto? Gaat Delano Kusters er weer met de overwinning vandoor? Hij won de laatst gehouden toto van onze vereniging. 

Spanning stijgt!