SMO wint op Stayen: 2-3

27-10-2018 15:32

Vrolijk en uitgelaten stapten onze mannen na afloop het nabijgelegen café du Soleil binnen. In een spectaculaire partij voetbal was zojuist een puike teamprestatie geleverd op de heilige mat van het fraaie Stayen, de thuishaven van profclub STVV, momenteel 7e in de Belgische eredivisie. 

SMO won, zowaar, met 2-3 van de plaatselijke scheidsrechtersclub HasTrui.

Het was een memorabele maar gure, regenachtige vrijdagavond. Toch deerde dat onze ploeg nauwelijks. Met veel passie en strijd (onze mannen hadden de STVV slogan ‘Voetbal, volk en vuur’ zeker ter harte genomen) werd er gestreden voor iedere meter, SMO waardig dus.
Toch kwam SMO tweemaal op achterstand (1-0 en 2-1) maar door doelpunten van Roel Metsemakers (2x) en Anton de Wit stonden wij uiteindelijk aan de goede kant van de score. Keeper Pieter Hovens hield ons in de slotfase met enkele fraaie reddingen op de been. Het eindsignaal van de Belgische ref kwam dan ook als een echte verlossing.

Na afloop werd er in het eerder genoemde café op gezellige wijze nagebabbeld onder het genot van een (uitzonderlijk gezond) hapje en natuurlijk de bekende en minder bekende Belgische drankjes.

Namens het bestuur sprak Max Kok dankzegging uit richting de gastheer en de wens om deze wedstrijden, zowel uit als thuis een vervolg te geven.

Uiteraard via deze weg ook een woord van dank aan onze mannen die SMO op zeer waardige en strijdbare manier vertegenwoordigd hebben.

SMO, altijd in beweging!           

 

FOTO'S