SMO te sterk voor KSOVA

11-10-2023 07:30

Op vrijdag 6 oktober waren wij gastheer voor de Koninklijke Scheidsrechtersovereenkomst van Antwerpen, KSOVA kortweg genoemd. Al langer waren er plannen om de degens met elkaar te kruisen maar vrijdag was het dan eindelijk zover. In een uiterst sportieve, vermakelijke wedstrijd werd het 5-2 voor SMO.

Daar zag het aanvankelijk zeker niet naar uit want binnen vijf minuten kwam SMO op achterstand en gingen de gedachten op de bank terug naar de laatst gespeelde wedstrijd tegen HasTrui waarin een dikke nederlaag werd geleden. SMO toonde ditmaal echter veerkracht en wist tot enkele grote kansen te komen waarbij er tweemaal gescoord werd. Bij rust stond dan ook een 2-1 voorsprong op het bord. Toen vijf minuten na de hervatting aanvoerder Taha Bouders met een verwoestend afstandschot de 3-1 tegen de touwen joeg wist ook de bank genoeg: dit kon niet meer fout gaan en zo was het ook. SMO wist uit te lopen naar een riante 5-1 voorsprong waarna de Belgen vlak voor het eindsignaal van de soeverein leidende Frank Halmans nog iets terug deden waardoor een 5-2 eindstand de boeken in zou gaan.

Na afloop was er in een gezellige sfeer nog een samenzijn waarbij de sympathieke Belgen nog een uurtje mee genoten van een hapje, een drankje én de klanken van de bekende SMO hitlijst waaronder de ademloze Helene Fischer en natuurlijk niet te vergeten de populaire Engelbewaarder.

Wij danken alle aanwezigen voor het welslagen van deze vrijdagavond in de Geusselt.