HasTrui wint in Geusselt

28-10-2022 13:50

Het Euregionale treffen tussen SMO en HasTrui is donderdagavond geëindigd in een 1-5 overwinning voor onze Belgische vrienden. HasTrui was van begin tot einde de betere partij en won dan ook dik verdiend in de Geusselt.

Het was vooral een fijn weerzien met de uiterst sympathieke Belgen die vol enthousiasme waren afgereisd naar de Limburgse hoofdstad. Vanaf het beginsignaal van leidsman Frank Halmans, hij leidde op een prettige maar bovenal empathische wijze was het duidelijk dat het team van SMO een zware avond tegemoet zou gaan. HasTrui wist veel kansen te creëren en het was aan goalie Tommie Colen te danken dat het scorebord bij rust 'slechts' 0-3 aangaf.  In de tweede helft wisten de Belgen uit te lopen naar 0-5 waarna Anton de Wit zowaar de eretreffer aantekende.

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat én de return vastgelegd die in het voorjaar van 2023 gepland zal worden.

Wij danken eenieder die op welke wijze dan ook bijgedragen heeft aan het welslagen van deze avond.

SMO - HasTrui 1-5 (0-3).  8. Jelle Thys 0-1, 16. Jasper Saenen 0-2, 35. Yenthe Boogaerts 0-3, 59. Yenthe Boogaerts 0-4, 61. Jasper Saenen 0-5, 64. Anton de Wit 1-5. Scheidsrechter: Frank Halmans (Landgraaf)

Klik op de foto voor de fotoimpressie