NK 2012 komt in zicht

07-05-2012 19:03

Over ruim een maand staat op de accommodatie van vv Scharn in Maastricht een heus spektakel te wachten. Op zaterdag 16 juni vindt het Nederlands kampioenschap voor scheidsrechters plaats. Een ware happening!

Liefst twaalf verenigingen uit den lande zullen vertegenwoordigd zijn; te weten Drachten, Deventer, Zutphen, Drenthe en vrienden, Nijverdal, Utrecht, Gorinchem, Enschede, Eindhoven, Oss Uden, Helmond en uiteraard onze eigen vereniging.

Om een en ander nog meer cachet te geven, heeft de dienstdoende commissie besloten op vrijdag 15 juni a.s. een feestavond te organiseren op dezelfde locatie. Vanaf 18:00 uur zullen de deuren wagenwijd open staan voor alle deelnemers en aanhang. De EK wedstrijden van die avond zullen op groot scherm te zien zijn; het terras zal aangekleed zijn en het hapje en drankje zullen niet ontbreken.

Op zaterdag 16 juni wordt het toernooi om 9:45 uur geopend waarna de eerste wedstrijden om 10:00 uur van start gaan.  Er wordt gespeeld in twee poules van zes ploegen. De arbitrage zal in handen zijn van scheidsrechters en assistenten uit de top van het amateurvoetbal.

Gedurende de dag zal er uiteraard ook een tombola gehouden worden en de inwendige mens zal zeker niet vergeten worden.

Kortom; een tweedaagse die u niet mag missen. Wij rekenen dan ook een grootse opkomst.