HasTrui wint van SMO: 2-3

16-02-2018 12:45

Op een koude, naargeestige donderdagavond vond gisteren in ons aller Geusselt het vriendentreffen plaats tussen onze SMO'ers en Scheidsrechtersgewest HasTrui. Het was de eerste maal dat wij deze tegenstander troffen. En toch ook weer niet bleek na afloop. In het verleden heeft SMO vaker meegedaan aan een door HasTrui georganiseerd voetbaltoernooi. Mooi die historie!

Terug naar het heden: HasTrui wist de wedstrijd met 2-3 te winnen. SMO kwam wel nog op voorsprong door een doelpunt van nieuwbakken lid Anton de Wit. Hij wist het net te vinden na een fraaie assist van Sven Martens.
De Belgen kwamen echter sterk terug en wisten met goed combinatiespel de achterstand om te buigen in een 1-3 voorsprong.
Het was daarna aspirant lid Adnan Alija (16) die zorgde voor het hoogtepunt van de avond. Hij wist van ruime afstand met een geweldige pegel het vijandelijke doel te treffen: 2-3.
SMO probeerde hierna nog aan te dringen maar tot echte kansen leidde dat niet meer. Niet veel later blies leidsman Schenk uit Roermond dan ook voor het einde.

Na afloop vond nog een gezellig informeel treffen plaats met ruimte voor een hapje en een drankje onder de klanken van SMO's favoriete zangeres Helene Fischer.

In de speeches na afloop was er dankzegging naar elkaar én het voornemen om de return te spelen op het heilige gras van 'Stayen', de thuishaven van STVV.

Wij danken eenieder die deze avond mede mogelijk heeft gemaakt en zijn blij alweer een nieuwe, Euregionale vriendschap gesloten te hebben.