Boxmeer Cuijk wint van SMO

28-12-2019 18:10
In de Laco sporthal in Grave vond gisteren het vriendentreffen plaats tussen COVS Boxmeer Cuijk en SMO. In een uiterst vermakelijk duel wisten de Brabanders te winnen, het werd 8-5.
Al jaren spelen wij na de Kerst een zaalvoetbalmatch tegen COVS Boxmeer Cuijk maar voor het eerst speelden wij op hun eigen vertrouwde bodem. Na een heuse line up inclusief Champions League hymne floot arbiter John Bruininx uit Reusel voor de eerste maal. De thuisclub begon voortvarend en dat leverde direct veel goede kansen op. Goed keeperswerk van Hein Hoeksma voorkwam dat wij snel op achterstand kwamen. Uiteindelijk bereikten wij de rust met een nipte achterstand, 4-2. Captain Oscar van Hoof kon aardig tevreden zijn over het vertoonde spel. Na de rust kwamen de individuele kwaliteiten van met name Thierry Schelsema naar voren die ons op een onoverbrugbare achterstand zette. De wedstrijd ging uiteindelijk met 8-5 verloren.
Na de wedstrijd was het tijd voor een hapje bij de nabijgelegen grillroom. Wij genoten samen van spijs en drank en met een kort woordje onzerzijds dankten wij de gastheren voor deze leuke avond.
Hierna sloten wij de avond af bij de Maaspoort, alleen de naam al sprak ons als Maastrichtenaren natuurlijk aan en wij voelden ons er direct thuis.
Het liep dan ook al richting tweeën toen wij weer bij onze thuisbasis arriveerden.
Wij willen eenieder die een bijdrage heeft geleverd aan deze avond oprecht bedanken en spreken de wens uit om deze traditie tot in de lengte der jaren voort te zetten.