Boxmeer Cuijk klopt SMO

29-12-2017 18:03

De traditionele zaalvoetbalwedstrijd vlak na de Kerst is -net zoals vorig jaar- gewonnen door COVS Boxmeer Cuijk. In Munstergeleen werd het 4-8.

Al jaren speelt SMO vlak na de Kerstdagen een zaalvoetbalwedstrijd en voor het derde jaar op rij was COVS Boxmeer Cuijk uitverkoren als tegenstander. Niet toevallig, want SMO en Boxmeer Cuijk onderhouden een prima, warme band met elkaar. Een tegenstander van formaat overigens, getuige hun (bijna) jaarlijkse deelname aan het NK van de COVS. Over enkele weken zullen zij weer strijden voor de landelijke titel in het Zeeuwse Terneuzen.
 
Ondanks de nederlaag overheerste bij SMO toch een goed gevoel. Bij vlagen werd er goed voetbal gespeeld en dit leverde dan ook enkele fraaie doelpunten op. Diverse kansen werden echter gemist waardoor wij uiteindelijk toch onze meerdere moesten erkennen in de sympathieke Brabanders. 
 
Tussen al deze voetballende scheidsrechters wist de arbiter van dienst, Jos Mucher het geheel op een degelijke, strakke wijze van leiding te voorzien. 
 
Na afloop vond een informeel samenzijn plaats waarbij onze band goed tot uitdrukking kwam getuige de gezellige uurtjes samen.
 
Wij danken alle deelnemers en spreken de wens uit dat wij deze wedstrijd nog vele jaren kunnen spelen! Een mooie traditie!