Nipte nederlaag in Antwerpen

27-04-2024 10:27
Op vrijdagavond 26 april was het tijd voor een weerzien met onze vrienden van de Koninklijke Scheidsrechtersovereenkomst van Antwerpen (KSOVA). In oktober jl. waren zij reeds te gast in de Geusselt (verslag) en gisteren vond de return plaats in het Antwerpse stadsdistrict Deurne-Zuid. In een op en neergaande wedstrijd bleef het lang spannend maar wist KSOVA ditmaal te winnen dankzij een late strafschop (3-2).

Op het hoofdveld van TOR Deurne Pirates, nabij de burgemeesterswoning van Bart de Wever ontspon zich al snel een op en neergaande wedstrijd waarin KSOVA de beste kansen kreeg maar niet wist te scoren. Aanvallend gezien was SMO redelijk onmachtig dus een brilscore bij rust was zeker niet slecht. In de tweede helft kwam KSOVA al snel op voorsprong en na een razendsnelle counter zelfs op 2-0. SMO toonde veerkracht en met veel inzet en strijd werd snel de aansluitingstreffer gevonden. Toen kort voor het einde Taha Bouders een zelf versierde strafschop hard in de touwen wist te jagen leek een puntendeling dan ook het eindresultaat te worden. Helaas kende de dienstdoende arbiter Yvo Driesen in de laatste minuut ook een strafschop toe aan KSOVA en ook deze buitenkans werd overtuigend verzilverd waardoor de eindstand op 3-2 kwam te staan.

Na afloop vond in de kantine nog een gezellig samenzijn plaats waarbij wij KSOVA bedankten middels een Maastrichts geschenk waarna onder de klanken van onze eigen uiterst gevarieerde hitlijst werd genoten van spijs en drank. De door KSOVA aangeboden pizza's deden de nipte nederlaag dan ook gauw vergeten.

Wij danken KSOVA voor de gastvrijheid en alle deelnemers voor hun tomeloze inzet! Een speciaal woord van dank aan onze sponsor MH Taxi service voor het vervoer!