Scheidsrechtersvereniging Maastricht e.o.

Nieuwe leden stellen zich voor

 
In onze nieuwe rubriek 'Nieuwe leden stellen zich voor' deze week de beurt aan:
 
Sven Dormans
 
Mijn naam is Sven Dormans, geboren in Sittard op 30 oktober 1987. Ik ben opgegroeid in Neerbeek maar rond mijn 19e levensjaar ben ik gaan samenwonen in Sittard met mijn vriendin waar ik nog steeds samen mee ben.
Ik werk als sociaal pedagogisch werker bij de crisis opvang van het Leger des Heils in Maastricht. Daarnaast volg ik nog een studie tot maatschappelijk werker met een mogelijk vervolg traject naar HBO management.
In mijn vrije tijd ben ik ook zeer actief als vrijwilliger bij Kindervakantiewerk Neerbeek. Daar vervul ik taken als secretaris van bestuur, veiligheidscoördinator en hoofdleiding kamp.
Met de enkele uurtjes die ik dan nog over heb houd ik me graag bezig met voetbal. Tot mijn 25e heb ik zelf gevoetbald, voornamelijk bij VV Neerbeek en later bij VV Caesar. Na meerdere malen een blessure aan de knie te hebben gehad, besloot ik te stoppen met voetbal en was ik op zoek naar hoe ik me dan kon bezighouden met he spelletje. Na enkele keren de rol van grensrechter te hebben vervuld bij mijn vriendenteam kreeg ik interesse in het scheidsrechtersvak. Via de voetbalclub mocht ik deelnemen aan de BOS van de KNVB en rondde deze met succes af. Hier kwam ik in contact met leden van de SMO. Ik merkte al snel dat dit een zeer actieve vereniging was waar jong en oud welkom zijn en samen eenzelfde doel voor ogen hebben: elkaar verbeteren, helpen fit te worden door de wekelijkse training en alle overige activiteiten die georganiseerd worden door de SMO. Maar de voornaamste reden dat ik voor de SMO koos was het plezier wat ik beleefde samen met collega scheidsrechters tijdens de trainingen en 'after trainingen' onder het genot van een hapje en drankje.
Helaas heb ik enige tijd geleden moeten stoppen met het leiden van wedstrijden en het actief deelnemen aan trainingen. Dit kwam voornamelijk doordat ik het druk kreeg met zaken die nu eenmaal voor gaan in het leven. Ik hoop op korte termijn mijn studie te hebben afgerond en weer tijd te kunnen maken voor dit geweldige spelletje. Sinds kort heb ik me weer ingeschreven bij de SMO en ik kijk er ontzettend naar uit om na de winterstop weer te mogen deelnemen aan de actieve en gezellige trainingen en andere activiteiten van de SMO, al zal dat in het begin even afzien worden daar ik al bijna twee jaar niets aan mijn conditie heb kunnen doen. Maar Max; ik heb vertrouwen in je trainingen dat die conditie helemaal goed gaat komen!
 
Tot binnenkort!!!
 
Groetjes, Sven Dormans
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gregor Keulen
 
Ik ben Gregor Keulen, 28 jaar en woonachtig in Voerendaal. In het dagelijks leven studeer ik Ergotherapie aan Zuyd Hogeschool in Heerlen en verricht ik werkzaamheden in de kantine van RKVV Voerendaal, waar ik ook lid van ben. 
Vanaf mijn 12e heb ik pupillen-wedstrijden gefloten bij de club, waarna ik op mijn 17e de BOS opleiding ben gaan doen. Na blessureleed begon het dit jaar toch weer te jeuken om de fluit ter hand te nemen, aangezien ik nu al redelijke tijd blessure vrij ben. Nadat ik Max geconsulteerd heb over een aantal veranderingen, zoals het m-dwf, heb ik besloten om mij aan te melden bij de SMO om ervaringen te kunnen delen en elkaar naar een hoger niveau te kunnen brengen als arbiters. Door mijn studie is het niet altijd voor mij mogelijk om op donderdagen in de Geusselt mee te trainen, maar ik zal proberen zo veel mogelijk aanwezig te zijn. Mijn start bij de SMO, met twee voetbalwedstrijden, is in ieder geval goed bevallen en de teller staat voor mij dan ook op 2G-0G-0V. ;-)
 
Gregor Keulen bij de toss bij Scharn JO15-1-Mierlo Hout JO15-1
 
------------------
 
Rene Claasens

Mijn naam is Rene Claasens, 54 jaar en gehuwd met Lilian en vader van twee zonen: Nick (25) en Koen (24).

Ik ben zelfstandig schoenmaker en heb al meer dan 25 jaar mijn zaak in het centrum van Maastricht.

Na mijn actieve voetbalcarriere (Amicitas en SV Meerssen) ben ik in 1986 begonnen als KNVB

scheidsrechter en was in die periode ook al lid van SMO Maastricht.

In 1992 ben ik helaas moeten stoppen vanwege te drukke werkzaamheden met mijn startende zaak.

Sinds 2005 ben ik weer langzaam begonnen met sporadisch wedstrijden te fluiten bij RVU en later bij

SVME en SV Meerssen.

Sinds dit seizoen fluit ik weer voor de KNVB en heb ik me weer aangemeld bij SMO Maastricht om

hier mijn conditie op peil te brengen en samen met andere scheidsrechters ervaringen te delen.

De eerste indruk van de trainingen en afterparty zijn harstikke leuk en hopelijk kan ik nog lang

hieraan deelnemen!

 
------------------
 
Devon Moerkens
 
Mijn naam is Devon Moerkens, ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Stein.
Ik heb eerder heel lang in Sittard gewoond en daar ook opgegroeid. Sport is mijn passie en ik hou erg van fitnessen en uiteraard voetbal. Ik heb mij bij SMO aangesloten omdat ik een betere scheidsrechter wil worden en zo hoog mogelijk wil fluiten.
Ik heb als voetballer teveel partijdige clubscheidsrechters gezien en dat gun ik het mooie spelletje niet! Ik strijd voor eerlijke, oprechte ONpartijdige scheidsrechters. Graag wil ik als scheidsrechter leren, groeien en vooruitgang boeken!
 
 
Ik

Doorzoek de website

Contact

Scheidsrechtersver. Maastricht e.o. - Kelvinstraat 2 - 6227 VC - MAASTRICHT
06-23 83 84 67

Last update: 

vr 22 nov, 13.30 uur

  • SMO bezoekt KSOVA

  • Aanduidingen 30 nov/01 dec

  • Geslaagd etentje Zagreb

  • 08 nov: SMO 94 jaar

  • Edwin Buijs nieuw lid